Even voorstellen: nieuw bestuurslid Jef Aerts

Op 15 februari 2024
Jef Aerts

Jef Aerts, 

 

41 jaar, getrouwd, vader van 3 kinderen

geboren en getogen in Olen

Als kandidaat voor de verkiezingen bij N-VA sta ik garant voor een degelijk financieel bestuur, een doordacht en effectief beleid op het gebied van openbare werken en zal ik bijzondere aandacht hebben voor (verkeers-)veiligheid.

Financiële verantwoordelijkheid is de kern van mijn belofte. Een degelijk financieel bestuur is cruciaal om te investeren in de noden van Olen zonder onnodige lasten voor de belastingbetaler. Mijn belofte om de financiën degelijk te beheren, betekent dat we kunnen investeren in essentiële diensten en infrastructuur zonder de financiële stabiliteit van onze gemeente in gevaar te brengen.

Openbare werken verdienen ook een meer doordachte aanpak waarbij ik mij inzet voor duurzame projecten en het minimaliseren van hinder voor burgers. Samen streven we naar een leefbare en goed geplande omgeving. Bij openbare werken is een doordachte planning cruciaal. Ik pleit voor een participatieve aanpak waarbij inwoners inspraak hebben in projecten die hun leefomgeving beïnvloeden.

Ik geloof immers in transparantie en betrokkenheid van de burgers. Samen zullen we beleid vormgeven en beslissingen nemen die Olen vooruit helpen

Verder staat veiligheid hoog op mijn agenda. Veilig en zorgeloos op alle plaatsen in Olen kunnen bewegen, is een must. Ik zal ook streven naar innovatieve oplossingen en samenwerking met belanghebbenden om de veiligheid van onze schoolgaande kinderen te verbeteren en de mobiliteit in het algemeen te bevorderen.

Samen voor een gemeente die vooruitgaat met visie , efficiëntie en zorg voor haar inwoners. Samen maken we het verschil vóór de Olenaar!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is